musik och framtid.


Att bli förälder är kanske ingenting man egentligen behöver tänka på vid detta tillfälle för jag är fortfarande sjutton år och har helt enkelt mycket att uppleva igenom mina dagar men en sak som förälder jag har tänkt en hel del på är faktiskt en hel del om det här med musik inom en tidig ålder. det känns som att man kan skapa någon form av personlighet igenom sina barn genom att vara en bra förälder men också genom musik känner jag.

Om jag nu skulle bli förälder så skulle jag försöka med att låta mittt barn eller mina barn växa upp med den musik som jag nu lyssnar på för jag känner att jag är en sådan bra person och jag känner att det är tack till den musik jag väl lyssnar på. håkan hellströms musik till exempel har fått ett stort inflytande i mitt liv. håkan sjunger en hel del om hur livet kan ta och vara och hans filosofiska tankar i texterna tycker har påverkat mig någonting enormt.

Jag skulle känna det att jag skulle låta musiken växa inom mina barn och se efter hur dem blir som personer. att kunna plantera som små musikaliska frön. från ett håkan hellström frö till ett bob dylan frö och sedan så skulle jag vilja spela upp det för dem och se reaktionen. som ett litet barn så skulle jag själv kunna tänka mig att man skulle kunna se glimten i deras ögon som en öppning till en ny värld och dem undrar vad det är för någonting dem hör och upplever och om att det kommer att få dem att bli intresserade. jag skulle vilja att nostalgin även lever vidare men även det att dem ska få kunna höra en så himla bra musik ifrån dessa artister jag lyssnar på igenom dessa dar. det skulle verkligen vara en magisk upplevelse och sedan kunna dela med en gemensam musikstil med sina barn skulle vara helt fantastiskt. obeskrivligt helt enkelt.



hemskheter och misstag.


Ni får ursäkta mig läsare, om jag nu har några läsare kvar så att säga om att jag inte har uppdaterat min blogg men det beror en hel del på hur jag har det i mitt privatliv och med tanke på att jag har haft mycket att studera.

Jag tror inte det att det kommer att ske så mycket uppdateringar på denna blogg utom det att jag kanske kan uppdaterna någon gång ifall jag kommer på ett ämne eller så men jag har tyvärr inget ämne jag kan prata om nu i detta inlägg för jag känner att alla ämnen runt omkring mig är inte direkt publiceringsbara om man nu kan skriva så.

Det kan komma upp någonting idag på den här bloggen men är inte direkt helt säker på det men jag ska försöka så gott jag kan för jag känner endå att jag har en del att skriva men tills dess måste jag städa mitt rum, gå ut med min hund och försöka se till att få mig på bättre humör för gårdagen var hemsk och likaså är dagen idag. Hoppas endå på att ni kommer att ha en så himla bra dag mina kvarstående läsare.


RSS 2.0